Mijn naam is Dennis Meuffels, en ik ben de trotse eigenaar van Zwaluw Parket.

Na jarenlang te hebben gewerkt als verkoper van allerlei soorten vloerbedekkingen heb ik in 2000 de overstap gemaakt naar de parketbranche.
Het werken met een natuurproduct als hout heeft mij altijd enorm aangesproken. De mogelijkheden zijn legio, waardoor geen enkele vloer hetzelfde is.
Bovendien is het werken met traditionele vloeren ambachtelijk, waardoor je de mogelijkheid hebt echt je vakmanschap te tonen.

Toen ik in 2000 de kans kreeg om een opleiding tot allround parketteur te volgen in een familiebedrijf heb ik deze mogelijkheid dan ook met beide
handen aangenomen. In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld tot een allround parketteur met als specialisme het renoveren en installeren van
traditioneel ambachtelijk parketvloeren. Het mooie van mijn vak vind ik, dat een “stapel hout” onder mijn handen transfomeert in een mooie vloer
die de ruimte een warme uitstraling geeft.

Na ruim 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt heb ik mijn droom gevolgd en ben ik gestart als freelance allround parketteur.
Nu ik de stap heb gemaakt om voor mijzelf te beginnen, wil ik graag voor u de juiste persoon zijn om uw mooie vloer te installeren of te renoveren.
Mijn passie en gedrevenheid blijken ook uit mijn motto. Aandacht voor uw vloer!

Met vriendelijke groet,

Dennis Meuffels